BRUKA! ISPLIVALA PRAVA ISTINA: Ovako se STVARNO zovu Brenini sinovi! Oni se STIDE svojih pravih imena i NIKOME IH NE GOVORE!

0

U poslednje vreme posebno nam je Lepa Brena u centru pažnje a još uvek se može pohvaliti time da je najpoznatija na estradi. Ona je zahvaljujući svom izgledu ali i pevačkim sposobnostima daleko dogurala i bila jedna od najtraženijih i najpopularnijih pevačica cele bivše Jugoslavije.

Ona i Saša Popović, koji je tada svirao za Slatki greh, bend koji je bio sa brenom na svakom koraku, kažu da nije postojao grad bivše Jugslavije a da ga oni nisu posetili i u njemu održali nastup. Tako su oboje stekli ogroman kapital, a pre nekoliko dana su prodali i dionice Zvezdi Granda i dobili 30 miliona evra.

Ona je odmah svojih 15 uzela i od toga 6 milona uložila u ogromnu jahtu koja je duga čak 30 metara. Ona i Slobodan, inače poznatiji kao Boba Živojinović su već dugo godina tačnije preko dve decenije zajedno i imaju dva sina Stefana i Viktora.

Oni su rođeni u Americi, a kako su Brena i Boba retko kada pričali o svome životu do skoro se nije n znalo da su Viktor i Stefan dobili drugačija imena. Ni oni se nisu hteli oglašavati pre po tom pitanju ali sada se ipak saznalo da pošto su njih dvojica rođeni u Americi dobili su i srednja imena. To znači da se oni zovu Stefan Emerald i Viktor Ernest, a nakon toga sledi njihovo prezime. Da li ste znali za ovo?

Preporučujemo