BRUKA I SRAMOTA! Čekali da se sva svijetla pogase, kako bi OVO RADILI?: Javno prikazana prijevara poznatog pjevača sa ljubavnicom – Njihov snimak je SVE ZAPREPASTIO, a tek kada vidite KO JE U PITANJU! (FOTO/VIDEO)

0

Tokom izbacivanja koje se desilo u rijalitiju “Parovi”, završili su Gorana Mančić i Ivan Gavrilović. Njih dvoje nisu imali glasove publike, pa se Ivan pitao da li je to baš on dok mu se u glavi odigravala prava drama.

Dok je on želio ostati još malo, ostali učesnici su smatrali da on ipak treba napustiti rijaliti kako bi spasio brak i da što prije izađe.

Svi su brujali o skandalu koji mu se desio u garderobu sa Miljanom Bogdanović. On se plašio da taj romantičan susret ne bude razotkriven upotpunosti. Produkcija je odlučila ostaviti najslađe za kraj, pa je poslije Ivanovog profila pušten snimak iz garderoba.

U videu se može vidjeti strasni poljubac između Miljane i njega. Čim je vidio da je snimak pušten, odmah se iznervirao te rekao:

I eto ga.. Ode sve u tri lijepe…

Hajde sad kući ako smiješ! – viknula je Izabela

Sretan ti put kod Marine i svoje djece, samo ću ti to reći! – rekla je bijesno Miljana Ivanu zbog njegove negativne reakcije na snimke.

Preporučujemo