BRUJI CELA BUDVA! Švaler uhvaćen na delu, skočio sa balkona ŽIV SE SLOMIO! Snimali ga celo vreme…(VIDEO)

0

Počela je polako sezona godišnjih odmora i uveliko se traže aranžmani za odlazak na morske destinacije, jer realno, kako je leto krenulo sa jako visokim temperaturama već sada zamisšljamo morsku vodu, kupanje i traženje hlada uz neki osvježavajući napitak. Crna Gora je na Balkanu i dalje destinacija broj 1, jer realno Hrvatska je preskupa za većinu stanovništva na Balkanu. 

Ako ste mlađa populacija, svakako da je Budva jedina prava destinacija koja je stvorena za uživanje 24 sata na dan. Mnogi klubovi, disskoteke, sve je to kao stvoreno za mmlade generacije koje na more dođu po dozu provoda. Međutim, nekada se malo i zaigrate, a niste niti svesni da vas snime budne oke kamere, koje su u današnje vreme raspoređene na svakom ćošku ove planete. 

Jednostavno nema šanse da nešto uradite, a da se za to nikako ne sazna, a mi vam danas donosimo jednu priču koja je obišla celi Balkan u roku od 24 sata, a u pitanju je jedan švaler koji se očigledno malo zaigrao. Naime u jednom naselju u Budvi, usnimljen je muškarac koji visi sa prvog sprata jednog stambenog objekta, a koji se nije zbog težine jako dugo vremena mogao držati za lim od prozora. 

Izdržao je možda nekih 15 sekundi, a onda je u gaćama pao na kombi koji je bio parkiran ispod prozora. Ko zna, možda je puno bolje prošao nego da ga je uhvatio muž, koji se po svemu sudeći puno ranije vratio sa posla od planiranog. 

 

Preporučujemo