BRIŠEM ZADNJICE STARCIMA DA DECI DONESEM HLEB! Ispovest pevačice ŠOKIRALA Srbiju: Muzla sam krave, čuvala ovce, ne stidim se posla! (FOTO)

0

Na estradnoj sceni u Srbiji se tokom godina pojavljivao veliki broj pjevača i pjevačica koji su pokušavali da izgrade muzičku karijeru sa više ili manje uspjeha. Neki su imali samo jedan hit i onda zauvijek pali u zaborav i počeli da se bave drugim poslovima.

Jedna od njih je i Anica Milenković koja je krajem osamdesetih godina bila velika zvijezda a već godinama nismo o njoj čuli ništa. Ona je naime 2007. godine krenula na turneju po Americi i odlučila da tamo i ostane. Novinari su je pronašli za vrijeme pandemije korona virusa i tada je dala veliki intervju u kojem je ispričala šta se sve dešavalo u njenom životu.

Otkrila je i da je bila njegovateljica starijim ljudima i da je bila spremna na svaki posao da prehrani svoju djecu u teškim vremenima. Naime prije korone je imala dosta posla i nastupa ali je onda zbog mjera koje su uvedene sve stalo. Anica je rekla da uz sebe nikada nije imala nekog muškarca koji je imao novaca i sve što je postigla, postigla je sama. Ona ima dvoje djece sina Filipa i ćerku Barbaru i oni su jo najvažniji u životu a kada je ostala bez posla u vrijeme pandemije održavala je kuće bogatijim ljudima na Floridi.

Otkrila je da sada radi kao supervizor za održavanje banaka i zadovoljna je radnim mjestom koje ima posljednje tri godine. Istakla je da posao njegovateljice nije nimalo lagan ali se ne stidi nijednog posla i ništa joj nije teško upravo zbog njene djece. Svjesna je i da ako više ne bude imala priliku da zarađuje pjevanjem sposobna je da zarađuje i na druge načine i ne postoji posao koji je sraman.