“Brine nas Nikolina! Doziva Vidoja”: Prijatelji voditeljke zabrinuti, objasnili koliko je SITUACIJA POTRESNA! (FOTO)

0

Prije nepun mjesec dana u Beogradu je preminuo iznenada u 44-oj godini Vidoje Ristović koji je javnosti bio poznat po tome što je oženio prelijepu hrvatsku voditeljicu Nikolinu Pišek sa kojom ima i kćerku. Vidoje je poticao iz imućne porodice i radio je kao istoričar a okolnosti njegove smrti su podigle veliku prašinu u javnosti.

Naime on je preminuo malo iza ponoći u stanu svoje ljubavnice koja je pozvala hitnu pomoć i rekla kako on ne diše već pola sata. Kada su medicinari došli na mjesto događaja mogli su samo konstatovati smrt a više javno tužilaštvo je naredilo obdukciju i hemijsku i toksikološku analizu koje su pokazale da je Vidoje umro od virusne uplae srčanog mišića i da je u trenutku smrti u krvi imao visok nivo alkohola kao i sedative.

U to vrijeme Nikolina je bila u Zagrebu i čim je čula za tragediju uputila se u Beograd da organizuje sahranu svog supruga a za medije je samo rekla da nema nikakav komentar i zamolila ih da poštuju njihovu intimu u ovim teškim trenucima. Njeni prijatelji su sada otkrili kako su jako zabrinuti za nju jer ona još uvijek ne može da se pomiri sa činjenicom da Vidoja više nema.

Vijest o njegovoj smrti i sahrana su joj prošli u nekom bunilu a nakon što je  sve to prošlo shvatila je šta se desilo i od kako se vratila u Zagreb sve joj se skupilo i stalno plače i gleda slike sa Vidojem kao i slike njeovog groba. Prijatelji kažu da je jako potresno to što gleda fotografije cvijeća i vijenaca na grobu i doziva njegovo ime pa se već svi plaše za nju i njeno zdravlje.

Preporučujemo