Showbizz

Brenu i Cecu ste ODMAH prepoznali, ko je OVA DEVOJKA pored njih? Tek da vidite kako danas izgleda, nakon TEŠKE BOLESTI(FOTO)

Danas opet govorimo o nekim poznatim osobama sa domaće muzičke scene, koje nakon što su imale sjajan početak karijere su jednostavno nestale kao da ih je zemlja progutala. Na ovoj slici vjerujemo da ste odmah prepoznali Lepu Brenu i Cecu Ražnatović, ali da li znate ko je uopšte ova plavuša sa njima? 

Njeno ime je Slavica Tripunović, i ova slika datira iz davne 1993 godine, kada je ona bila posljednja mis Jugoslavije. Eto, ostaće upamćena po toj jako zanimljivoj informaciji. Navukla se naa pjevanje od ovih dama sa kojima je na slici, krenula je sa svojom karijerom, a umjetničko ime joj je bilo Dajana. 

Pojavila se posljednji puta u javnosti, sada već davne 2009 godine, kada je uzela učešće u rijaliti programu Farma od TV Pinka. Snimila je nekoliko albuma, ali bez prevelikog uspjeha. 20120 je dobila tško oboljenje ali se ipak uspjela izliječiti. Najveću podršku pružio joj je sin Aleksa. Vaša mišljenja o njoj, sjećate li je se?

Oglasi – Advertisement