BRENA VEĆ DANIMA NE MOŽE DA PRESTANE DA PLAĆE OD VELIKE TUGE ZA NJIM- Bio je emotivno i milo biće- NEISKVAREN, A TO SKORO DA I NE POSTOJI VIŠE (VIDEO)

0

Naša popularna pjevačica Lepa Brena se družila sa pokojnim pjevačom Džejom Ramadanovskim čak 33 godine. On je preminuo 6. decembra, sahranjen je pet dana kasnije, a Brena i dalje tuguje za njim, pa je novinarima otkrila i ove stvari: “Bio je emotivno i milo biće. Svaki put kad smo se vidjeli, imala sam potrebu da ga zagrlim i zaštitim, jer znam šta je sve preživio od ranog djetinjstva, a kasnije i kroz naš posao. Bože, krenu mi suze čim pomislim na njega…”,- te je objasnila zašto su Džeja baš svi voljeli:

“Nije znao da mrzi! Gledao je tim okicama na život iz neke svoje perspektive. U njima se istovremeno vidjelo koliko je bio napaćen, ali sretan što ga ljudi vole. Ma Džej je bio ljudina! Zato su ga voljele i kolege i publika”.- Ona se u nastavku priče sa novinarima prisjetila i nekih njihovih zajedničkih nastupa koje su imali po inostranstvu, pa tako Brena otkriva da im se nekada nakon nastupa nije spavalo, te da su znali da sjede u hotelskoj sobi i da jedno drugome pjevaju po cijelu noć, a Breni je najviše žao što se njen pokojni prijatelj nikako ije mogao osloboditi svojih poroka:

” Džej je bio svjestan svojih dobrih, ali i loših osobina. Znao je da ne može da se odrekne poroka… Zbog toga mi ga je uvijek bilo žao. Otišao je, a mi ćemo ga zauvijek voljeti, cijeniti i poštovati. Živjeti će kroz svoje pjesme”.- Brena je Džeja upoznala još 1987. godine i to na snimanju njenog filma ”Hajde da se volimo”. Tada je Džej došao na audiciju, a Brenin tadašnji menadžer Raka Đokić je bio oduševljen njegovom razigranošću i i čistoćom duše, pa je odlučio da ga ubaci u film, i tada su Brena i Džej postali dobri prijatelji. Brena je rekla za Džeja da je jednostavno bio neiskvaren, te da je to rijetkost u njihovom poslu.

 

Preporučujemo