Brena užas od majke: Trudi se svim silama da ih razdvoji, IDE HODŽAMA PO ZAPISE, i Bobu je omanđijala… “Nije dobra za mog sina, neka ide u Ljig čuvati ovce..”

0

Lepa brena je svakako zacementirala mesto broj 1 u celoj regiji, jer ono što je ona napravila u narodnoj muzici, definitivno se ne može meriti ni sa čime drugim. Njena karijera je duga skoro 40 godina, i retko koja pevačica se može pohvaliti sa monumentalnim hitovima, kao što ima Lepa Brena. 

Čak i kada je rpekinula sa muzzikom, ona je i dalje ostala u istoj jer je sa Sašom Popovićem osnovala Grand produkciju. I tu je poslednjih 20 godina nedodirljiva, jer su njih dvoje pružili jako veliku šansu svim talentima u regiji, aa neki od njih su postali i više nego poznati pevači koji danas imaju sjajne karijere iza sebe. Međutim, brena je privatno malo ohola osoba, a to su mnogi izjavili koji su je i lično upoznali. 

Znamo vrlo dobro da je otela Bobu, svoga današnjeg supruga od žene i deteta i tada je zaradila jako veliki broj negaativnih poena. Aleksandra Prijović njena snaha je izjavila pre par sedmica da im ne pada na pamet ići na ljetovanje sa njima, jer ih je zvala prošlog leta i rekla da časti Dubaijem, a ona je samo platila karte, dok su skupe hotelske smeštaje plaćali sami sebi. Stipsa je Brena i u drugim segmentima života, retko kada hoće da plati račun kada je u društvu. 

Mi danas govorimo o njenom najmlađem sinu koji je verio Sandru, a devojka je sa sela, ali poslednjih par godina živi i radi u Beogradu. Trebali su se venčati pre 2 meseca ali je sve odgođeno zbog korone virusa do leta. Insajderi tvrde da je ona protiv ovoga braka, jer nije gradska devojka iz dobre porodice…

Preporučujemo