Brena u šemi sa OVIM POZNATIM MUZIČAREM?! – Isplivala slika koju su skrivali: Dugo se šuškalo o njihovoj vezi, sad sve procurilo u javnost! (FOTO)

0

Današnja estrada nije ni blizu kao u vrijeme bivše Jugoslavije kada je bilo dosta više prostora za zabavnu muziku pored narodne. Nekada su i jedni i drugi mogli da opstanu, a bilo je mjesta i za alternativnu i umjetničku muziku koja je danas sve manje nažalost aktuelna na Balkanu.

 

U to vrijeme su postojale razne pop senzacije i zvijezde koje su jednostavno harale kada su u pitanju muzičke ljestvice i hitovi. Jedna od pop ikona osamdesetih godina Jugoslavije je svakako i Fahreta Jahić iz Tuzle koju svi znaju po imenu Lepa Brena kao i po brojnim hitovima i video spotovima. Lepa Brena je danas dosta starija i dosta izvještačena usljed silnih estetsih zahvata i operacija, ali je nekada važila za jednu od najljepših žena na ovim prostorima i to naročito na tadašnjoj estradi. Ono što se dugo o njoj špekulisalo je da je bila u vezi sa jednim uticajnijim muzičarem.

Naime, tada nije bilo interneta pa se neke stvari nisu mogle tako lako doznati, a fotoaparati su bili rijetkost pa ih niko nije mogao zajedno fotografisati. Ipak, ukoliko vas ovo interesuje, pogledajte sliku ispod i vidjećete s kim je Brena imala kraći odnos a u pitanju je slavni gitarista Bijelog Dugmeta Goran Bregović.

Brega i Brena zvuče kao neobičan par na prvu, iako su oboje iz Bosne i oboje su izbacili pregršt hitova i kultnih pjesama sa svojim muzičkim projektima, a danas ako ih pitate za ovu fotografiju, sigurno će demantovati bilo kakvu vezu u tim godinama, ali neke stvari su očite.