Brena SIKTI na sve strane, IZDAJA! SNAHA JOJ OBJAVILA SLIKU SA PRVOM BOBINOM SUPRUGOM: Svi pišu kako je ljepša i zgodnija od BRENE! Evo kako izgleda…ČUDO!

0

Porodica Živojinović je proglašena za srpske Karingtonove, čak je i naselje u kojem oni žive, popularna bežanijska kosa nazivan “Karingtonke”. Izgradili su veliku imperiju koja danas vrijemdi preko 100 miliona eura.

Dovoljno je da pogledate njihov imovisnki karton, nekoliko nekretnina na Floridi, velika jahta od 6 miliona eura, restoran na Zlatiboru, a gdje su još Zvezde Granda? Nije čudo što je Aleksandra Prijović jedna od najpoznatijih snaha u regiji, jer se udala za njihovog sina Filipa. Sa Brenom nije izgradila neki odnos.

Također ju je davno prozivala da je škrtica, i da ih je prošlo ljeto prevarila, kada ih je počastila sa ljetovanjem u Dubaiju, a na kraju im je platila samo avionsku kartu, a ostalo su sami sebi plaćali. Zato i ne čudi što je u boljem odnosu sa Filipovom pravom majkom, koja je u Americi. Zorica Nakić za svoje godine izgleda odlično. Aleksandra je sa njom podijelila jedan story. Ko je po vama bolji, Zorica ili Fahreta?

Preporučujemo