Brena se za glavu uhvatila! Boba nije bio u kući, a u WC-u NEPOZNAT GOST! Skamenila se od straha, NOGE JOJ SE ODSEKLE…(FOTO)

0

O Lepoj Breni se jako puno piše u poslednje vreme, žena je stigla na 100 strana, narodskim jezikom rečeno. Prvo je paarila svoj udeo Zvezdi Granda za 15 miliona evra, pa je odmah kupila luksuzznu jahtu zza 6 miliona evra. Odmah ju je isprobala sa Bobom i sinom Viktorom, a za nju se zna da je jako dobar investitor, i tako neće dobiti pare od nje. 

Mnogi ju zovu cicijom modernog doba, ali dana ne bi imala toliko, da ne čova, slažete li se sa nama? Nedavno je dobila ponudu za svoj lukzusni restoran na ZZlatiboru, od jednog ponatog Albanskog tajkuna, i to joj je davao 300.000 evra ali na 2 rate, a Brena ga je smatrala neozbiljnim i više se nikako mu nije htela javiti na telefon. 

Sada su ona i Boba ostali sami u vili, koja vredi skoro 2 miliona evra, bili su je dali na bubanja da je prodaju, ali kada su videli da neće dobiti cenu, ipak su je ostavili u svome vlasništvu. Jutros je Brena podelila jedan jako zanimljiv stori, a na njemu je mali kanarinac, koji joj se ušuljao u wc. Koliko je i njemu vruće, pokazuje i slika da joj je slete u ruke gde je nasula vodu i on je pio i rashlađivao se. 

Preporučujemo