BRENA PUCA OD LJUBOMORE, BOBINA BIVŠA SVE ČEŠĆI GOST U NJIHOVOM DOMU:Nikad bolje nije izgledala,on SAMO NJU GLEDA!

0

Kada je u pitanju domaća javna scena jedan od najpoznatijih parova su Lepa Brena i njen muž Boba Živojinović koji su u braku preko tri decenije i važe za jedan od najstabilnijh i najidealnijih brakova na estradi. Njih dvoje su u životu postigli jako puno a Brena će zauvijek ostati simbol jednog vremena u bivšoj državi kada je smatrano fenomenom obožavanje koje je imala od narodnih masa.

Njih dvoje imaju i dva sina a sa njima je odrastao i Bobin sin iz prvog braka mada je malo ko znao da je Boba prije Brene bio u braku. Radi se o Zorici Nakić koja je u mladosti bila poznata košarkašica a koja se vnakon razlaza sa Bobom udala za košarkaša Ivu Nakića sa kojim već dugi niz godina živi u Americi.

Ona je i majka Bobinog sina Filipa koji je odrastao sa Brenom a koji je oženio Breninu mlađu kolegicu Aleksandru Prijović Priju sa kojom ima i sina Aleksandra. Zorica je sa Ivom dobila dvoje djece sina Marija koji je krenuo stopama svojih roditelja i pravi je mađioničar kada je u pitanju košarka i igra trenutno za Real Madrid a pored njega imaju i kćerku Ivu.

Ono što je  za balkanske prilike i običaje kako neuobičajeno je da su ove dvoje porodice u odličnim odnosima i jako se međusobno poštuju a nije rijetkost i da se međusobno posjećuju. Naime Brena sa Zoricom ima odličan odnos i jako su dobre prijateljice i obilaze se kada god imaju priliku. Pored toga se redovno čuju telefonom i razgovaraju satima.

Preporučujemo