BRENA OSTAVILA BEZ TEKSTA DRAGANU MIRKOVIĆ! O ovome će se dugo pričati, sve nas je POGODILO- VIDI SE DA SU PRAVE ZVIJEZDE (FOTO)

0

Kada je naša estrada u pitanju, posebno kada govorimo o pjevačicama, znamo da tu ima mnogo pjevačkih zvijezda, ali da se samo neke od njih mogu nazvati pravim, regionalnim zvijezdama, koje već decenijama žare i pale Balkanom. Jedne od njih su svakako Lepa Brena i Dragana Mirković koja je ovih dana proslavila u krugu porodice, u Beču, svoj 53 rođendan. Ova jedna od naših najpopularnijih pjevačica je imala predivnu rođendansku želju, koja se ticala svih ljudi, a koju je, naravno, objavila na društvenim mrežama:

” Danas je moj rođendan i imam pravo da poželim želju. Želim da nam se vrate naši životi, da djeca ponovo imaju djetinjstvo bez maski, a da se ljudi grle i ljube, želim… Želim da opet živimo” – istaklo je Luče iz Kasidola uz fotografije sa rođendanskom tortom. Naravno da su nakon toga mnoge njene kolege i koleginice krenule da joj čestitaju rođendan, te su je podržale i u njenoj želji da nam se životi opet vrate u normalu, posebno za našu djecu, a njena velika prijateljica i koleginica Lepa Brena je to uradila ipak na jedinstven način

Lepa Brena je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj je ona sa Draganom,a  Brena je u tom periodu bila trudna, sa svojim prvim sinom, dok je Dragana na neki način bila još djevojčurak. Ovaj stari snimak dvije popularne pjevačice je odmah počeo da kruži internetom i društvenim mrežama, a svi su se složili da se ova fotografije Dragane i Brene savršeno uklapa u Draganino rođendansko slavlje i uz njenu želju ”Želim da živimo”

 

 

 

 

Preporučujemo