Showbizz

Brena i Boba u izolaciji, izmjerili im temperaturu: Zatvoreni i sinovi Stefan i Viktor: Evo u kakvom su stanju!

Poznata folk pjevačica Lepa Brena i njen muž Boba Živojinović su u kućnom karantinu!

Ova pjevačica i njen suprug su prije sedam dana stigli iz Monaka, tu su proveli tri dana. Odmah po dolasku u Srbiji izmjerili su temperaturu kako bi provjerili da li su i oni zaraženi korona virusom. Uprkos tome što siu rezultati negativni, oni su se odlučili zatvoriti u kuću na 15 dana!

Lepa Brena je pozvala sinove Stefana i Viktora da se hitno vrate u porodičnu vilu na Bežanijskoj kosi i zabranila im da izlaze.

“Stručnjaci su nam odmah na aerodrumu izmjerili temperaturu, tako da smo sigurno u naše zdravstveno stanje. Dezinfikovala sam cijelu kuću, zdravlje moje porodice mi je ipak najbitnije.”

Ona je za Informer potvrdila da je cijela porodica Živojinović u kućnoj izolaciji.

– Temperaturu putnika prate na svakom aerodromu, tako da smo mi sigurni u naše zdravstveno stanje! Ne treba paničiti, ali treba biti odgovoran prema sebi i drugima. Virus se širi tamo gdje se ne shvata ozbiljno i gdje se ljudi ne pridržavaju higijenskih uslova i socijalne kulture, odnosno onoga što savjetuju stručnjaci – kaže Brena i dodaje da je cijelu kuću dezinfikovala:

– Svake godine u proljeće radim generalno čišćenje kuće, tako da je ovo za mene redovna dezinfekcija.

Pejvačica je sretna što su sve vrijeme s njom sinovi Stefan i Viktor.

– Porodično se družimo svi, što nam je najviše nedostajalo i trebalo. Znate, zdravlje mene i moje porodice mi je najbitnije. Sve sam otkazala za mart i čekamo dalji razvoj situacije – kaže Brena.

Oglasi – Advertisement