Brat POZNATE PEVAČICE OŽENIO LJUBAV SVOG ŽIVOTA: Imala je SAMO 15 GODINA I BILA MU JE UČENICA! Sada je ŽESTOKO ODBRUSILA svima koji NEGATIVNO KOMENTARIŠU NJIHOVU LJUBAV!

0

Danas za vas imamo jednu priču koja je dokaz da godine ništa ne znače ako je ljubav prava. Godine nisu prepreka, kao ni zlonamjerni komentari okoline. To su nam sada dokazali Adriana Kadar i Sava Džehverović. Brat poznate pjevačice Teodore Džehverović, Sava se prije par dana vjenčao sa svojom izabranicom koja je od njega mlađa čak 15 godina.

Adriana Kadar je konačno odlučila progovoriti o njihovoj ljubavi ali i razlici u godinama. Ukoliko niste puno upoznati sa ovom pričom, oni su dakle u vezu ušli kada je ona bila njegova učenica, zbog toga su i nailazili na razne predrasude okoline.

Nakon njihove dugoočekivane svadbe ona je na svom Instagram profilu odgovarala na pitanja njenih pratilaca, a jedno od njih je glasilo: “Nakon toliko godina osude, smatraš li da sada, akda si udata, da si pobijedila zle jezike?” Na šta je ona odgovorila: “Znate kako, ja se nisam udala da bih nekome nešto dokazala…

Ostatak teksta pročitajte OVDJE.

 

Preporučujemo