BRAT NAŠE PEVAČICE ZALJUBIO SE U SVOJU UČENICU KADA JE IMALA 15 GODINA: Usledio je obrt kakav niko nije očekivao!

0

Često se kaže da je ljubav slijepa i da ne broji godine, a opet često se nađemo u situacijama gdje osuđujemo ljude što se zabavljaju sa nekim znatno mlađim ili starijim od sebe. Neki ljudi jednostavno traže partnera na osnovu razlike u godinama, a nekada se to desi sasvim spontano.

Dosta žena vjeruje da su stariji muškarci na istom nivou zrelosti kao i one same, jer navodno muškarci sporije sazrijevaju pa zato vole starije. Iako to nije nužna istina niti zlatno pravilo, takvi se parovi često viđaju, a jedan od najkontroverznijih takvih parova u zadnjih par godina je tema članka. Pišemo vam o famoznom bratu pjevačice Teodore Džehverović koji je zaveo svoju učenicu u srednjoj školi i oženio je nakon što je postala punoljetna. Sava Džehverović je bio student kad je predavao francuski jezik u školi koju je u to vrijeme pohađala njegova buduća supruga Adriana Kadar sa petnaest godina.

Odmah se zaljubila u njega iako joj nije dugo predavao i vremenom su se spojili, iako je on jedno vrijeme živio i radio u Australiji. Dao je sve od sebe da srce ne preduhitri razum, ali se na kraju prepustio toj vezi i sada su njih dvoje u sretnom braku.

Slavni su na društvenim mrežama i imaju dosta pratioca, a da se vidjeti da žive raskošno i da im je lijepo zajedno. Dosta putuju i rade neke zajedničke poslove, a to bajno vjenčanje o kojem su svi pisali se desilo prije godinu dana i svi im predviđaju jako blistavu budućnost.