Brat naše glumice oduzeo sebi život, a ona potom posvetila religiji: Iza njegovo gubitka se krije JEZIVA priča (FOTO)

0

Srpsku glumicu Anu Sakić poslednjih godina gledamo u domaćim ostvarenjima “Državni službenik”, “Komšije”, “Sinđelići”, a najpoznatija je po ulozi u seriji “Selo gori, a baba se češlja”.

Glumica koja je pokušavala da se ostvari i na inostranom tržištu, retko priča o privatnom životu, te mnogi ne znaju da je njen život obeležila jedna velika tragedija.

Naime, dok je studirala na Fakultetu dramske umetnosti njen rođeni brat počinio je samoubistvo. Tada je malo falilo da osustane od glume.

“Ta tragedija je bila za vreme moje akademije i da nije bilo mog divnog profesora Vladimira Jevtovića možda i ne bih bila tu gde jesam i ne bih bila glumica. On me je podržao i pomogao da izguram sve to. Svako od nas treba da nosi svoj krst”, ispričala je glumica.

Gubitak brata Ana je teško podnela, ali joj je porodica bila velika podrška i oslonac.

“Bog nam je dao snage. Život ide dalje i život postoji da se boriš i da istrpiš iskušenja”, iskrena je bila Sakićeva. Pričalo se da je samoubistvo njenog brata povezano sa crnom magijom i sektama, ali je glumica istakla da se na takve priče ne obazire.

Preporučujemo