BRANKI SOVRLIĆ ŽIVOT JE ZADAVAO SAMO TEŠKE UDARCE: Oteli joj muža, sahranila brata, a zbog OVOG će patiti dok je živa! – DŽABA SVE PARE..(FOTO)

0

Jedna od najpoznatijih pjevačica narodne muzike u bivšoj Jugoslaviji je bila Branka Sovrlić koja je važila za veliku damu, a tako je i dan danas. Zajedno sa svojim mužem je izgradila veliko poslovno carstvo i imaju milione eura ali ipak postoji nešto što u njihovom životu nedostaje a to su djeca.

Ona i njen muž Sadik Pašić Pajo su se upoznali dok su još bili jako mladi i od tada su zaljubljeni i u sretnom braku a tokom rata devedesetih kada je Branka bila na vrhuncu svoje karijere imali su najstresniji period kada je njen muž otet. Od Branke su tražili novac za otkup koji je ona i dala a nikada nije saznala ko je to uradio. Niko joj od poznatih nije padao na pamet jer su Paju svi voljeli  a taj period za nju je bio užasan.

Branka je rekla da su već tada imali jako puno novca ali da je bila spremna da da sve samo da joj muža vrate živog i zdravog i ova situacija je koštala pola života. Pjevačica nikada nije otkrila koja je suma bila u pitanju i ovog perioda se ne voli ni sjećati i jedino što je važno je da je njen muž sada sa njom. Branka ni danas ne krije da su njih dvoje milioneri ali kaže da bi voljela da imaju puno manje a da su zauzvrat mogli da se ostvare kao roditelji.

Rekla je da je njihov brak savršen sa puno ljubavi i poštovanja i da izgleda Bog ne da sve. Ipak utjehu joj pružaju unuke njenog brata koje voli kao da im je ona baka. Zbog toga što je bogata i što je poznato da je njena kuća prepuna umjetničkih dijela i vrijednih stvari dva puta je i opljačkana. Ostatak pročitajte ovdje.