BRAK IM U HARMONIJI, ON UVIJEK O NJOJ PRIČA SA POŠTOVANJEM! Ovo je žena Žike Šarenice, a evo ČIME SE BAVI!

0

Živorad Živa Nikolić je izjavio kako je u svom životu volio samo dvije žene, a prva velika ljubav mu se desila tokom četvrte godine fakulteta pa se Žika tada oženio za prvu ljubav koja je trajala još iz srednje škole, a iz te ljubavi rodila se ćerka Ružica – Brak je ubrzo okončan.

Nikada nije željeo da priča o prvom braku, ali o Zorani Nedić, svojoj sadašnjoj supruzi on itekako voli da priča. Slučajnost je uzrokovala to da se njih dvoje upoznaju i da započnu zajednički život. Sreli su se 24. jula 1988. godine dok je Žika čekao tramvaj za Kalemegdan, a Zorica je promašila tramvaj sa Novog Beograda te je izašla na toj stanici. Ona je sišla baš na toj stanici, pa je upoznala Žiku. Kasnije su se ponovo sreli dok je ona bila sa drugaricama u restoranu košarkaškog kluba “Crvena Zvezda”.

Na isti dan su se 7 godina kasnije vjenčali, a sada su već 23 godine u braku. Njegova žena se bavi ekonomijom, iako se ne pojavljuje sa Žikom, već smatra da je to njegov teritorij te da njoj tu nije mjesto na javnim dešavanjima.

 

Preporučujemo