BRAČNI PAR IZ LESKOVCA RADIO 40 GODINA U NEMAČKOJ:Svo bogatstvo uložili u sinove i snaje,oni im ovako ZABILI NOŽ u leđa!

0

Danas vam donosimo jednu istinitu priču koja se desila bračnom paru Cvetković iz Leskovca i koja pokazuje kako smo postali bešćutni i prema svojim najbližima. Oni su čitav radni vijek, 40 godina radili u Njemačkoj a njihova djeca dva sina i kćerka su živjeli u Srbiji sa bakom i djedom i ništa im nije nedostajalo jer su im roditelji dobro zarađivali i njima slali dovoljno novca da žive u izobilju.

Cvetkovići su svojim sinovima napravili ogromne kuće i kupili im po jedan stan na moru u Crnoj Gori a ćerki kada se udala poklonili su novi BMW, namještaj i mnogo drugih stvari. Veze u porodici su bile idilične sve dok S. Cvetković nije preminuo i tada za njegovu suprugu počinje tragedija koju nije mogla ni da zamisli. Oni su se vratili u  Srbiju kada su prešli osamdesete i samo mjesec dana kasnije je njen muže koji je patio i od demencije preminuo.

Za tih mjesec dana koliko je bio u Leskovcu sinovi su sa njim napravili ugovor o doživotnnom izdržavanju iako je u stvari on izdrežavao njih cijeli život a zauzvrat im je on poklonio svu svoju imovinu. Kako je advokat Igor Stamenković objasnio za Kurir ovaj uogvor je skoro neoboriv na sudu i braća su najvjerovatnije na ovaj način željeli svoju sestru da isključe iz podijele nasljedstva.

Međutim ono što je tragično, u ugovoru se ne pominje ni njihova majka odnosno Cvetkovićeva supruga koja je pošto je sa svojim mužem zajedno sticala imovinu trebala također da bude potpisnik ugovora. Ona je rekla kako nikada od svog muža nije čula da je svu njihovu imovinu poklonio sinovima a ona je nakon njegove smrti ostala da živi kod starijeg sina i snahe kojoj je ubrzo počela da smeta i nakon sedam dana od smrti supruga naredili su joj da ne smije da izađe iz sobe u kojoj su joj donosili hranu i vodu kao kučetu. Ostatak pročitajte ovdje.