Braća blizanci bili na RAZLIČITIM DIJETAMA: Jedan je samo jeo MESO, drugi je bio VEGAN: Posle 12 nedelja, bili su SKROZ DRUGAČIJI…(FOTO)

0

U nastavku današnjeg članka jedna jako zanimljiva usporedba i samim time i priča, koja će sigurno odagnati neke sumnje vezano za ishranu. Verujemo da se svi sećate eksperimenta od strane Novaka Đokovića od pre 2 godine kada je skroz izbacio meso iz ishrane. Totalno je pao u formi, a i videlo se na njegovom fizičkom izgledu da nešto nije u redu. 

Kada se opet vratio na djelomičnu ishranu s mesom, rezultati su polako počeli da se vraćaju. Veganska ishrana je danas toliko postaala popularna, da svaka druga osoba jednostavno voli takav način ishrane, a pošto se 90% njih ne bavi fizičkim poslom, to je jako podnošljivo, a i realno puno je zdravija opcija nego ishrana sa mesom, i to pogotovo kada dođu letnji dani. 

Međutim, koliko je takva ishrana dobra na duže staaze, dali su nam odgovor na to pitanje dva brata, koja su punih 12 nedelja jeli totalno različitu ishranu. Kao što možete da vidite, jedan je jeo samo obroke bogate povrćem, a drugi samo meso. Hugo i Ros Tarner su sportski tipovi, koji celi život se bave ekspedicijama i svetskim putovanjima, ali su se sada isprobali na ovom jako neobičnom izazovu sa ishranom. 

Pošto su jednojajčani blizanci, faktički su isti, a levo na slici je jeo samo meso, dok je desno bio samo na povrću punih 12 nedelja. Hugo koji je bio na veganskoj ishrani, bio je 2 kilograma lakši, i izgubio je 12% masti, i kako je rekao, osećao se puno bolje nakon svega. Ros koji je bio na mesu, dobio je 5 kilograma i 15% više masti u telu, ovaj koji je bio na veganskoj ishrani postao je puno otporniji na bolesti. 

Preporučujemo