U današnje doba ako želite da vas primjete, morate biti upečatljivi. Ovo ponajviše važi za nekog ko želi da se proslavi na estradi i mnogi umjetnici širom svijeta i kroz historiju su gledali načine da se istaknu. Od Rihanne i Michael Jacksona, pa do domaćih ličnosti poput Jelene Karleuše i Cece, stalno traže novi način da privuku pažnju.

Postoje i neki koji djeluju kao da su istinski ekscentrični i stoga privlače i pozitivnu i negativnu pažnju šire publike. To su najčešće ljudi koji se poigravaju sa pojmom spola i seksualnosti, a malo ko se tu može porediti sa Božom Vrećom. Ovaj bosanskohercegovački pjevač i moderni interpreter sevdalinki je čovjek kakav često ne prolazi na našim prostorima koji su znatno zaostali po pitanju tolerancije prema drugačijim osobama, a to mu je moždai dalo silnu pažnju. Čovjek je ipak cijenjen vokal i mnogi ga vole slušati i pratiti njegova modna izdanja online.

Šokirao je novom fotografijom sa hrvatskog primorja gdje je izgleda otišao na ljetovanje. Na fotografiji pozira kao neki ženski model i jasno se vidi nekolicina njegovih tetovaža po tijelu. Bilo je negativnih komentara na to sve, ali pozitivni su baš odzvanjali i vidi se da Božo ima popriličnu podršku pratilaca.

Neki od komentara su se osvrnuli na njegovu top formu i liniju koja ukazuje na zdrav način života, dok su drugi rekli kako je Božo neki lik iz grčke mitologije u modernim vremenima. Bilo kako bilo, čini se da Vrećo uživa u svom odmoru u Hrvatskoj i da privlači pažnju.

 

 

 

Preporučujemo