BOSANKA SE RASPLAKALA U ZVEZDAMA GRANDA: Zapamtiće dobro KARLEUŠINE REČI! Prišla joj i za gušu je uvatila…(FOTO)

0
Zvezde Granda su i ovih letnjih dana i dalje najgledaniji program, pogotovo u danima vikenda, kada se i emituje sama emisija. Ako tome dodamo i činjenicu da polako dolazimo do samog kraja takmičenja, a time i najbolji takmičari se bore za prvo mesto, onda možemo reći da imamo vrhunski program, koji definitivno ruši sve rekorde gledanosti. 

Žiri je i dalje tu,imamo sve njih  koji se sjajno nadopunjuju, i odlična su zabava za svakog gledaoca, a sami takmičari su bez greške, pa i ne čudi što je sada pred njima sve teži i teži zadatak, jer je jako teško odobriti nekog takmičara za sledeći krug. Mentori su u velikom raskoraku, jer je jako teško dati nekome glas, i na taj način ugroziti svoje kandidate. 

Isak Šabanović je ove subote definitivno opuhao kompletnu binu, a nakon prošlo sedmičnog izdanaja kada je sve razočarao, ovaj puta nije bilo greške sa pesmom “Bosnom begar probeharao”. Melika Moranjić iz Bosne i Hercegovine je ove subote pustila i suzu, jer je imala sjajan nastup, a kada su krenuli da sipaju komentari od strane žirija, ona je prvo krenula da jeca, da bi potom zaplakala. 

Dirnule su je reči od Dragana Stojkovića koji ju je toliko nahvalio, ali ona nije mogla izdrćati te je krenula da plače. Odmah nakon toga, prišla joj je na bini i njen mentor Jelena Karleuša ju je zagrlila i rkla da je ponosna na nju, kao i cela njena porodica definitivno. 

 

Preporučujemo