BOSANAC NIKAD BRUTALNIJE OPLEO PO DARI BUBAMARI: Nakon njenih INTIMNIH SNIMAKA, on pošizio! DARA NE PIJE ALKOHOL, ALI LIŽE – Đorđe David pao na stražnjicu od smijeha(FOTO

0

Takmičarka Anđela Kostić sinoć se predstavila u takmičenju “Zvezde Granda” pjesmama “Vlak” od Aleksandre Radović i “Polje jagoda” od Dare Bubamare. Njen mentor Aleksandar Milić Mili ju je svo vrijeme podržavao i bio je na kraju zadovoljan sa njenim nastupom, ali ipak je njena druga pjesma izazvala najviše pažnje kod žirija. Jeleni se nije svidjelo što Anđela nije pokazala energičnost na sceni, kao Dara Bubamara, te joj je pokušala dati neke savjete kako to da savlada, da bi na kraju Bosanac sve šokirao sa svojim komentarom.

” Anđela pokazivala sam ti, trudila sam se. Pogotovo kada je riječ o drugoj pjesmi “Polje jagoda”. Dara Bubamara kada izađe na ovu scenu napravi se neko naelektrisanje u vazduhu ” rekla je Jelen, na šta je David rekao da je Dara ozbiljna budala, ali u pozitivnom smislu, na šta je Jelena rekla: ” Zovi to “budala”, zovi to “čudna energija”, ali sve oči su uprte u nju. Ja kad nekog hoću da pohvalim, ja kažem “to je takva budala”, ali u najboljem mogućem smislu. Ona možda nije najbolja riba, nije najbolja pjevačica, ali ona plijeni”

 

U to se umiješao Saša Popović koji je rekao da se nada da Dara neće čutii ovo da nije najbolja riba, na šta je Karleuša oštro rekla:” Htjela sam da kažem da niko od nas nije najbolja riba, nije poenta u tome. Ona plijeni i kida, a ti si bila mlaka. Ako si već uzela njenu pjesmu, bar malo tog ludila si morala da pokažeš. Anđela uplašila si se, a moraš da kidaš. kad sam bila klilnka, znaš kako sam ja ubijala tremu. Ogledalo, dezodorans i satima vježbaj.” Na šta je David dobacio kako Jelena nije više klinka te da sada uzima rakiju da ubije tremu, a Jelena mu je rekla da za ljude kao što je ona, alkohol nije potreban, te da dara Bubamara nikada nije ni liznula alkohol, a na to je Bosanac rekao:

 

”A liže ”–  što je nasmijalo Davida, a Ana je poručila Bosancu da je najgori. Svi su povezali ove Bosančeve riječi sa Darinom porno aferom, kada je Dara greškom objavila snimak na društvenim mrežama na kojem liže jedno seksualno pomagalo. Ubrzo je i obrisala tu objavu, ali je bilo kasno jer je snimak brzo dospio u javnost te je postao viralan na društvenim mrežama.

 

Preporučujemo