Fata Orlović nije bila zdravstveno ugrožena, niti su joj se doktori borili za život: Nije joj pozlilo kada su joj pod prozzorom pevali četničke pesme

0

Fata Orlović je preko noći postala glavna zvezda u celoj regiji, na žalost po jako negativnom iskustvu, srušena je crkva u njenom dvorištu i to je bio okidač da se starica iz Konjević Polja nađe na svim naslovnicama u regiji. Ona je sve inicirala kada se vratila ponovo na svoje ognjište sa 7 dece, a muž joj je poginuo u ratu. 

U orginalnom tekstu je pisalo da je Fata Orlović dan nakon rušenja crkve u njenom dvorištu poppila najslađu kafu i da je najsretnija što joj crkva više ne smeta pogledu i da na miru može da vidi Konjević Polje. Par medija je prenelo informaciju da je ona popila kafu jutro posle, ali nigde nema proverene informacije da je ona rekla da joj je drago što crkve više nema, što se smatra neistinitom informacijom od strane ovog portala. 

Također je u samom tekstu navedeno da su joj ispred kuće dolazili pijani mladići i pevali četničke pesme, što su opet samo nagađanja i neproverene informacije, pa se ovaj članak može smatrati neistinitim. 

Također je pisalo da joj se od cele situacije ppogoršalo zdravstveno stanje, te da je posledica svega da je završila na UKC-u Tuzla. U stvari u pitanju je bila rutinska kontrola njenih pluća, tako da se i ovaj deo teksta može smatrati neistinitim.

Preporučujemo