Showbizz

BOMBA je bila 90-ih godina, zbog NJE se pucalo iz puški po kafanama! Udala se za OPASNOG lika i više nije smela da peva, KO LI JE ONA?

Mislili ste možda da je Tanja Savić jedina pjevačica koja je nakon sjajnog početka karijere samo nestala sa scene i kao da je progutala zemlja? Tu ste se prevarili, imamo dosta jačih pjevačica koje su jednostavno nestale sa scene poput Vere Ivković, koja je zbog smrti kćerke se povukla sa estrade. 

Zaradila je moždani udar i do smrti je bila u starčkom domu u Rumi. Danas vam donosimo još jednu takvu pjevačicu, koja je bila bog i batina za kafanske nastupe. Ljudi su se tukli na njenim nastupima, jer je znala dizati atmosferu, pjevala je odlične ciganske pjesme, i izgledala je sjajno tih godina, crvenokosa Slađana Košutić.

Imala je 23 godine, pred njom je bila sjajna karijera, ali je mafija tih godina u Srbiji harala. Ušmekao ju je jedan opasan momak, zaljubila se i udala, ali joj je on brani da pjeva ikako više. 2002 se razvela i pokušala vratiti na scenu, ali jednostavno njen voz je prošao.

Oglasi – Advertisement