“BOLJE ŽIVETI U SRBIJI NEGO U NEMAČKOJ!” Zbog ove izjave ljudi je ŽESTOKO IZVREĐALI! Zašto je Srbija OBEĆANA ZEMLJA?

0

Kakva je situacija na Balkanu u poslednjih 20 godina i ne čudi informacija da sve veći broj mladih odlazi sa balkana i svoju sreću traži u stranim zemljama koje nude prosperitet i bolje uslove za zaposlenje, a samim time i bolje uslove za život. Nemačka je svakako zemlja u koju je najlakše otići, jer se jako brzo mogu izvući papiri za ovu zemlju, ali kako je krenula cela priča sa korona virusom, ni to više nije nikako lako za izvesti.

Što se tiče balkana, tu imamo i Austriju, Švajcarsku, pa čak i Ameriku u nekim slučajevima, ali tamo je baš teško za otputovati i jedina opcija je sklapanje bračne zajednice u ovoj zemlji. Mi danas opet govorimo o Nemačkoj, koja je za 90% balkaanaca obećana zemlja. 

Jedva se čeka popuštanje mera,da se opet otegnu redovi za vizu pred nemačkim ambasadama, a do tada vam donosimo i svedočenje jedne devojke, koja je zbog svoje izjave definitivno razapeta na stub sramaa jer je imala izjavu gde je samo rekla kako je Srbija puno bolja zemlja za život od same Nemačke. Njeno ime je Ana i ona je na svom You tube kanalu objavila video kao uspoređuje uslove i život u ove dve zemlje. 

Nemačka, Grčka, Indija i Austrija su zemlje u kojima je Ana studirala, i rekla je da su nemci hladni i zatvoreni, i da su poslovan i hladan narod, dok je u Srbiji sve puno lepše. Hrana je super, narod je puno ljubazniji, a ima i lepšu prirodu i građevine od nemačke. 

Preporučujemo