BOLJE JE DA SE NE VRAĆA IZ NEMAČKE! Majka brani sina Darka, komšije iz Brestača otkrile JEZIVU TAJNU što je pobegao…

0

Darko Lazić je u poslednjih godinu dana u više nego velikim problemima jer se nikako ne može dozvati i oživeti ponovo svoju karijeru. Svakako da je jako puno faktora utecalo na celu ovu priču, a može se reći da nije imao skoro i nikako sreće, i da je i on zasllužan za ovu nesreću koja mu se dešava. Sve je krenulo od toga kada mu je pre par meseci preminuo otac, koji je uradio običnu operaciju na želudcu, kao i Darko, ali se sve iskomplikovalo i on je preminuo. 

Nakon toga je korona virus uzela sve više maha i Darko Lazić se našao u poziciji baš i kao većina estrade te nije nikako imao posla. Rizikovao je sa time da plati jako veliku kaznu, jer je pevao po kućnim proslavama gde se u samo par desetina kvadrata okupljaalo po stotinu duša. I sa Anom Sević i dalje ma problema, iako odavno već nisu zajedno. 

Prvo je policija pre mesec dana zaustavila Anu sa autom koji jo je Darko poklonio, a isposatvilo se da su registarske table tuđe, to jeste ukradeno. Tada je nestao na par dana, pa ga čak i policija nije mogla pronaći u tom trenutku. Sada ga je potresla i izjava Ace Lukasa koji je rekao da je prevario svoju ženu i to sa Anom Sević, dok je Darko Lazić bio u braku sa njom?!

Sada je zbrisao u Nemačku, a majka govori da je tražio stan jer misli da će se tamo preseliti, dok stanovnici Brestača govore “da mu traže pare”. 

 

Preporučujemo