Najbolji sportista na našim porstorima je sasvim sigurno teniser Novak Đoković koji je oborio mnogo rekorda kada je ovaj asport u pitanju a do nedavno je bio i pvi na ATP listi ali zbog svog stava da ne želi da se vakciniše protiv korona virusa onemogućeno mu je da igra na mnogim turnirima i tako stalno gubi bodove i sada je tek šesti i sasvim vjerovatno će i dalje padati na rang listi jer ne može da uđe u Ameriku u kojoj se održava US open zadnji Grand slem u godini.

Njegova supruga Jelena je osoba koja je uz svog muža osnovala i fondaciju koja nosi njegovo ime i koja vrijedno radi na poslovima vezanim za njen rad. Ona je i vrlo aktivna na Ianstagramu i tamo iznosi svoja mišljenja o mnogim stvarima i otvoreno govori o načinu prehrane njene porodice i o metodama pomoću kojih vaspitava svoju i Novakovu djecu.

Jelena je prije svega jedna skromna pametna i obrazovana žena koja smatra da je važno razgovarati sa ljudima o mnogim stvarima koje se smatraju tabu temama pa je tako govorila i o svom zdravlju i priznala da je patila od anksioznosti.

Ona je rekla da se vrlo često znala osjećati preopterećeno i to je jako uticala na njena iskustva, prijateljstva i učenje. Jelena je istakla da anksioznost i stres nisu stvari sa kojima se treba igrati i da osobe koje od njih pate trebaju pomoć. Ona je priznala da je pokušavala da se takmiči sa svojim suprugom i mislila je da se njen rad ne vidi. Ostatak pročitajte ovdje.

Preporučujemo