Bojana Stamenov otkrila kako su joj izgledali OBROCI tokom dijete sa kojom je skinula NEVEROVATNIH 70 KILOGRAMA!

0

Poznata pjevačica Bojana Stamenov je u zadnje vrijeme u fokusu javnosti i medija zbog nevjerovatne transformacije svoga izglea a koji se desio nakon što je uspjela da smrša nevjerovatnih 70 kilograma. Mnogi kažu daje sada neprepoznatljiva i da je od onakve žene ostao samo glas a ona je sada otkrila i kako je izgledala njena dijeta i borba sa viškom kolograma u nadi i želji da će to pomoći i mnogim drugim ženama koje imaju slične probleme.

Gostujući u emisiji RTS ordinacija Bojana je iznijela detalje trnovtog i teškog puta koji je prešla a objasnila je na samom početku koji je bio najveći problem u njenoj ishrani. Prije transformacije ona nije imala redovne obroke jer je često nastupala i imala koncerte. Skoro cijeli dan je bila na nogama a onda bi kada završi sve obaveze sjela i jela ogromne porcije hrane i to je bio najveći problem.

Ona je i prije pokušavala razne dijete koje bi trajale po pola godine ili i manje a onda bi se ponovo udebljala i tako je išlo sve dok se nije pojavio i veliki zdravstveni problem koji je natjerao da svoje životne navike promijeni iz korijena. Sredinom 2020. godine naglo joj je skočio šećer u krvi i njegova vrijednost je iznosila 27.7 i vid je počeo da joj slabi.

Bojana su još 2007. godine operacijom odstranili žučnu kesu i tada su je još upozorili da mora da vodi računa o svojoj ishrani jer je potencijalni dijabetičar. Nakon što je primjetila i da je postala agresivna i razdražljiva otišla je kod doktora i sve joj ispričala te izrazila želju da ide na operaciju smanjenja želuca. Ostatak pročitajte ovdje.

Preporučujemo