BOJANA RODIĆ PRE PLASTIČNIH OPERACIJA! Sada ribetina i po, na starim fotkama NEPREPOZNATLJIVA – ovako je izgledala, haos! (FOTO)

0

Tri sestre iz Titela, Bogdana, Bojana ii Nataša Rodić mnogi u Srbiji nazivaju srpskim Kardašijankama a javnost je za njih prvi put saznala kada se Bogdana udala za Veljka Ražnatovića sina popularne pjevačice Cece kojeg je dobila u braku sa Željkom Ražnatovićem Arkanom koji je nazivan kontroverznim biznismenom a koji je u stvari bio pripadnik kriminalnog klana i traženi ratni zločinac.

On je svojim uticajem pomogao da Ceca stekne neviđenu popularnost a dobila je i nadimak Srpska majka upravo zbog njega. Kada su im djeca bila mala Arkan je ubijen ali su njih dvoje vaspitani tako da misle da je njihov otac bio heroj i dan danas ga Veljko veliča na društvenim mrežama. Zahvaljujući slavnim roditeljima i on je postao neka vrsta selebritija a njegovo i Bogdanino vjenčanje je od strane medija proglašavano svadbom decenije slično kao što je i vjenčanje njegovih roditelja označeno kao svadba vijeka.

Upravo su Bogdana i Veljko zaslužni za upoznavanje Bojane i Mirka Šijana koji je sin pjevačice Goce Božinovske i Zorana Šijana koji je važio za žestokog momka sa beogradskog asfalta i koji je također ubijen na ulici pa nije ni čudo što se on i Veljko druže jer imaju mnogo zajedničkog.

Između Bojane i Mirka je planula ljubav i tada su sestre postale jako popularne i na društvenim mrežama. Nikada doduše nisu ni krile da su se podvrgavale estetskim operacijama a sada je isplivala jedna Bojanina fotka prije uljepšavanja i na njoj je prosto neprepoznatljiva. Ima vidno manje usne a u komentarima su joj mnogi čestitali što je sama objavila sliku iz prošlosti i što se ne stidi kako je nekada izgledala.

Preporučujemo