Bogoljube, kad je dosta? Porodica Karić se oglasila, detalji porodicnih odnosa će vas šokirati!

0

Jedan od najpoznatijih porodica u Srbiji su Karići čije bogatstvo raste iz dana u dan. Oni su poznati ne samo zbog svog bogatstva nego i zbog načina na koji su došli do njega a kako je poznato oni su počeli svoj mali biznis u rodnoj Peći.

Njih četvero, tri brata Dragomir, Sreten i Bogoljub i njihova sestra Olivera su osnovali malu firmu a svojim radom, trudom, zalaganjem i znanjem su od nje napravili ogromnu kompaniju koja danas obuhvata finansije, obrazovanje, medije, trgovinu i biznis. Iako imaju sasvim dovoljno novca i za nekoliko sljedećih generacija i svako od članova porodice na svojim računima ima milone dolara oni ne prestaju sa novim riješenjima i poslovima pa su se tako nedavno upustili u novi posao čime su proširili svoje djelovanje i našli novi izazov.

Naime iako je porodica smatrala da im ovaj novi posao možda i nije neophodan Bogoljub je odlučio da pokrene proizvodnju i uzgoj borovnica i to na imanju  u Orašcu čime su se na društvenim mrežama pohvalili nasljednici imetka Daniejla Karić, Simon Dekarić i Jugoslav Karić koji su na Instagramu podijelili fotke uz komentar Domaće a naše.

Niko ne sumnja da će kao i u svakom do sada i u ovom poslu porodica Karić profitirati a starjiji članovi ističu da njihovo bogatstvo oni ne mjere samo u ogromnoj količini novca koji posjeduju nego i u velikom broju nasljednika odnosno unučadi koje su im podarila njihova djeca. Porodica je jako povezana i gaje tradicionalne vrijednosti što se može vidjeti na svakom njihovom okupljanju na kojem bez izuzetka budu prisutni svi članovi od najstarijih do najmlađih.