BOGDANA RAŽNATOVIĆ OTIŠLA U TERETANU A ONDA JE NASTALA FOTKA KOJA ĆE UĆI U ANALE! Svi gledaju u njenu pozu i BALAVE

0

Jedna od osoba koja je postala veoma popularna kada su mediji u pitanju je svakako Bogdana Ražnatović, djevojačko Rodić. ona je postala zanimljiva za medije kada je postala djevojkom sina Cece Ražnatović – Veljka.

Mislilo se tada da će Bogdana biti samo jedna od mnogih djevojaka sa kojima je bio Veljko, ali se na kraju pokazalo da to baš i nije tako, već da je ona djevojka koja je do kraja osvojila Veljkovo srce. Ubrzo su uslijedile i zaruke, a nakon toga i vjenčanje stoljeća kako su nazvali njihovo vjenčanje ljudi iz medija.

Ubrzo se saznalo da je Bogdana u drugom stanju, pa su mediji svakim danom pratili njenu trudnoću sve dok na svijet nije donijela nasljednika Ražnatovića, malog Željka. Za Bogdanu se zna da je uvijek bila aktivna u sportu, i da je bila veoma talentovana za košarku, te da su joj predviđali veliku karijeru, ali ju je povreda spriječila u tome.

Zato mnogima nije bilo čudno da se Bogdana nakon trudnoće i porođaja veoma brzo vratila u formu, a mnogi su bili naprosto oduševljeni kako je veoma brzo nakon porođaja vratila svoju djevojačku kilažu

Ako ćemo iskreno, Bogdana se tokom trudnoće i nije mnogo udebljala, pa je tako već mjesec dva nakon porođaja izgledala sasvim fit i u formi, tako da je izgledala kao da se nikada nije porađala. Sudeći prema njenim fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama, tajna nije u genetici, već u tome da Bogdana vježba redovno i to punom parom. Na Instagramu je osvanuo snimak kako Bogdana podiže teg od čak 100 kilograma nogama i to radi više puta u seriji.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Preporučujemo