BOGDAN OBJAVIO SLIKU NA KOJOJ SE VIDI I CECINA RUKA… Da istina je! DANAS SVI SLAVE, A ČESTITKE PLJUŠTE!

0

Definitivno među najpoznatijim parovima Srbije, njene estrade ali i celog regioa su Bogdan Srejović i Ceca. Svetlana Ražnatović Ceca zabavlja se sa 9 godina mlađim momkom Bogdano Srejovićem, a u ljubavi uživaju svaki dan.

Vidimo kako postavljaju zajedničke slike i ponekad se zapitamo da li je zaista moguće da se toliko njih dvoje vole. Danas pričamo o slici koju je Bogdan postavio na svoju društvenu mrežu Instagram. Inače ne postavljaju toliko često objave iz privatnog života, no kada je u pitanju ljubav svi su slabi pa čak i njih dvoje.

Inače sada je Bogdan za svoj rođendan objavio fotografiju na kojoj se vidi kako njih dvoje lepo slave njegov rođendan, zagrljeni i bliski. Inače da podsetimo kako je on već ednom objavio story na instagramu i izazvao potpunu pometnju. Bilo je tu svakakvih komentara, a na snimku se video Bogdan koji leži i Ceca koja odmara na njegovim golim grudima. Neki su govrili da im fali još samo “da ispliva” njihov intimni snimak.

Inače sada je Bogdan objavio siku na kojoj oboje poziraju sretni i nasmejani u opuštenoj atmosferi primeti se, dok ga pevačica jednom rukom grli. Da li vi mislite da su njih dvoje stvoreni jedno za drugo, imajući na umu da Ceca sada ne bi bila ko jeste, pa čak ne bi ni postojala na estradi da ju Arkan nije pogurao? Pišite nam u komentarima. 

Preporučujemo