Bogataš ostavio staru majku u staračkom domu puna 3 meseca: Pitao je šta joj treba, njen odgovor mu NATERAO SUZE NA OČI!

0

Svedoci smo da je u poslednje vreme jako popularno da se starije osobe stave u starački dom, jer se zbog poslovnih obaveza jednostavno ne može brinuti o starim i iznemoglim licima. Imamo i situacija kada supruga od čoveka, jednostavno ne želi da se zamajava sa njegovom majkom, tako da je strpaju u starački dom i onda ddefinitivno je skoro nikako ne obilaze. 

Mi danas govorimo jednu istinitu ispoved, kada je jedan pozanti biznismen ostavio majku u starački dom, on je imao veliku firmu i puno posla oko nje, veliku porodicu i jednostavno nije imao vremena za svoju majku. Verovali ili ne, njega nije bilo po par meseci, dođe samo da plati mesečne troškove, sa majkom bude nekih 5 minuta i onda ga opet nema par meseci. 

Međutim, poslednji puta je ostao sa majkom nekih pola sata jer nije bila nikako dobro, a onda je upitao majku šta joj treba da kupi, jer žuri, i ne može baš puno vremena da bude sa njom. Onda mu je majka rekla sledeće:”Sine želim da ovde u sobu ugradiš novu klima uređaj i malo veći TV. Ak omože ikako i kuhinju da renoviraš, te da uradiš puno bolji WC, nego što je ovaj trenutno..”

On se začudio i upitao, pa što mi to ranije nisi rekla? Zašto tek sada, pa vidiš da je ovih dana velika vrućina. Ona mu je na to rekla, da nije problem vružina, ona to lako izdrži, nego da on ima bolje uslove za sebe kada njega njegovi sinovi smeste u ovu istu sobu. 

Preporučujemo