“BOG OBRVA” POZNAT JAVNOSTI PO BROJNIM SKANDALIMA: Žena Adama Adaktara je tajanstvena lepotica kojoj se žene dive!

0

Posljednji dana skoro svi mediji u Srbiji pišu o porodici Adaktar koji spremaju rijaliti po uzoru na Kardašijan porodicu i koji treba da se počne prikazivati za nekoliko dana. Adam Adaktar sam je sebe prozvao Bogom obrva a poznat je po luksuznom načinu života i skandalima koje pravi.

Mnogi ga smatraju ekscentrikom koji je uspio u žiovtu zahvaljujući svom dobrom smislu za biznis. Porodica se iz Čačka preselila u Beograd i Adam je otvorio Adaktar centar za ljepotu i zahvaljujući preporukama poznatih žena u Srbiji ubrzo je postao jako tražen. Nakon toga Adam organizuje edukacije u cijeloj Evropi a poslije toga ulazi i u posao sa prodajom kozmetičkih preparata.

Danas on posjeduje nekoliko različitih biznisa pa je tako i suvlasnik jednog restorana u glavnom gradu Srbije. Adam je jako popularan i poznat zahvaljujući i društvenim mrežama dok se o ostalim članovima porodice malo toga zna. Njegova supruga Anđela je prelijepa crnokosa dama koja je porijeklom iz Rusije a u vezu sa Adamom se upustila kada je bila studentica.

Sam Adam je ispričao kako je Anđelu prvi put vidio na času vajanja kada je ona na njega pobješnjelo galamila jer je greškom uzeo njen rad. Rekao je i da njegova supruga crta najbolje na svijetu i kada je otvorio i drugi Adaktar studio pozvao je da dođe i tako je sve počelo. Nakon dužeg zabavljanja su se vjenčali a danas imaju troje djece, jednu kćerku i dva sina. Anđela ne objavljuje često na društvenim mrežama ali to radi njen suprug i mnoge dame joj zavide na izgledu ali i stajlingu.