BLAM GODINE! Darko Lazić uhvatio verenicu sa Acom Lukasom NA KAMARI! Izgovorio samo 1 rečenicu, ŠOK!

0

Darko Lazić je u poslednjih godinu dana u više nego velikim problemima jer se nikako ne može sastaviti sa svojom karijerom. Svakako da je jako puno faktora utecalo na celu ovu priču, a može se reći da nije imao skoro i nikako sreće. Sve je krenulo od toga kada mu je pre par meseci preminuo otac, koji je uradio običnu operaciju na želudcu, kao i Darko, ali se sve iskomplikovalo i on je preminuo. 

Nakon toga je korona virus uzelaa sve više maha i Darko Lazić se našao u poziciji baš i kao većina estrade te nije nikako imao posla. Rizikovao je sa time da plati jako veliku kaznu, jer je pevao po kućnim proslavama gde se u samo par desetina kvadrata okupljaalo po stotinu duša. Sve je blilo zrelo da se dobije covid 19, aali su opet rizikovali da ih policija ne uhvati. 

Naakon toga je krenuo i problem sa njegovom bivšom suprugom koju su zaustavili jer je auto bilo sa ukradenim pločicama, a na kraju se ispostavilo da je auto poklon od Darka Lazića. Bio je nedostupan za sve srpske medije, a u jednom trenutku se pomislilo da ga je neko smaknuo, jer i njegova majka nije znala gde joj se nalazi dete. 

Sada je pred razvodom od verenice Marine sa kojom ima i dete, a već se ona oglasila i rekla da nema nameru da se vrati Darku. Aca Lukaas je sada dodatno pogrejao atmosferu kada je u svojoj autobiografskoj knjizi napisao da je svoju suprugu Sonju Vuksanović prevario sa jednom pevačicom Zvedi Granda. Odmah je rekao da je u pitanju Anja Sević, koja je tada bila u braku sa Darkom Lazićem. 

 

Preporučujemo