Iako Snežana Savić nikada nije nastojala koristiti svoj izgled kao alat za prikupljanje publiciteta, priznala je utjecaj koji je njezin izgled imao na druge. Općenito su je smatrali jednom od najljepših glumica u lokalnoj industriji zabave, a bila je i talentirana pjevačica. Snežana se vjenčala s režiserom Dragoslavom Lazićem i par je dobio kćerkicu Anitu. No, nakon razlaza, Snežana je svoj romantični život ipak odlučila zadržati u tajnosti, iako je zatajila da je sa sadašnjim partnerom već gotovo desetljeće.

U epizodi “Ja to tako” voditeljica je glumici postavila neugodno pitanje tražeći od nje da otkrije tko je od njezinih suradnika najvještiji u umjetnosti ljubljenja. Unatoč osjetljivoj prirodi upita, glumica je uspjela odgovoriti i diplomacijom i elegancijom. “Odgovor na vaš upit ovisi o različitim čimbenicima, uključujući opseg poljupca i je li bio iskren ili ne.

Jednom sam s Bjelom doživjela pravi poljubac. Bilo je neplanirano i izgubio je kontrolu nad sobom, što je tipično za njegov karakter – više voli pošteno raditi, barem ja tako vjerujem”, rekla je kroz smijeh Snežana Savić. Savić je poznata glumica koja se pojavila u brojnim televizijskim serijama, uključujući poznatu srpsku emisiju “Bolji život”.U jednoj od najpoznatijih scena serije, njezin lik, Nina Andrejević, dijeli poljubac s likom Dragana Bjelogrlića, Bobom Popadićem.

Predstava ima nepokolebljivu privlačnost jer zadire u zamršenost ljudskog iskustva. Iako je Bjelin portret Slobodana Bobe Popadića bio izvanredan, glumica je otkrila nelagodu dok je s kolegom pričala o poljupcu na ekranu. Priznala je da joj je bilo neugodno zbog scena u kojima je morala biti gola, a izrazila je i osjećaj srama jer se nikada nije osjećala dovoljno privlačnom. Ipak, priznala je da je to bitan aspekt njezine glumačke profesije i da se muški glumci također moraju pomiriti s tim da su njihova tijela temeljni alat njihovog zanata.

Preporučujemo