Bizarno suđenje za kakvo NIKO NIKADA NIJE ČUO! : “Ja sam ranjivo odraslo dijete sa zdravstvenim problemima, ovo ZAHTJEVAM”, zar ga NIJE STID OVO URADITI?!

0

Faiz Sidiki (41) ima diplomu prestižnog fakulteta ali još uvijek želi nastaviti forsirati svoje roditelje da nastave da ga izražavaju. Ovo bizarno suđenje je Velika Britanija odlučila sa pažnjom pratiti, kao i razvoj situacije.

Do sada nije našao posao, pa je odlučio da upotpunosti zavisi finansijski od svojih roditelja iz Dubaija koji mu plaćaju račune i daju džeparac u iznosu od 550 dolara SEDMIČNO.

Na sudu je sa sebe rekao da je “ranjivo odraslo dijete sa zdravstvenim problemima i da mu roditelji uskraćivanjem novca krše njegova ljudska prava”.

Posljednji put je posao imao 2011. godine, živi u stanu u vrijednosti od milion dolara, što je u vlasništvu od njegovih roditelja, majke Rakšande (69) i oca Džaveda (71).

Njegovi roditelji već dugo pate, a imaju stav o tome kako je prikladno da živi njihov sin – rekao je advokat roditelja.

Pored ove situacije, Faiz je također tužio Oksford jer mu nije pružio “adekvatno obrazovanje”, to je kobno uticalo na njegovu karijeru pravnika. Tražio je odštetu od milion i po dolara, a sudija se nije složio sa njegovim zahtjevom.

Preporučujemo