Bizarno STVORENJE diglo ceo komšiluk na noge: Liči na mačku, ali pogledajte mu OČI! (VIDEO)

0

Koliko god mi mislili da poznajemo ovaj svijet i prirodu koja nas okružuje, to ipak nije istina i svako malo se desi nešto što nam dokaže koliko toga još ne znamo i koliko vrsta životinja se skriva od nas. Postoje nauke posvećene razotkrivanju ovih misterioznih životinja i danas je lakše.

Zahvaljujući tehnologiji pametnih telefona, svi pri ruci imaju uređaj kojim mogu da snime svakakve bizarne stvari koje uoče i danas ćemo vam i mi otkriti jedan slučaj vrijedan istraživanja, a sve se odvilo u Indiji u okrugu Muzaffarpur gdje je snimljen jedan jako neobičan stvor za kojim se još traga. Možete pogledati priloženi video snimak koji je uhvaćen između dvadeset i četvrtog i dvadeset i petog augusta, a na kojem se jasno vidi ćelavo stvorenje nalik psu koje je zaprepastilo i fasciniralo mnoge, naročito one koji se bave zoologijom ili se interesuju za još neotkrivene životinjske vrste ili čak demone.

Dok su mnogi imali neka preuveličana objašnjenja, oni malo trezvenije glave su se složili da se radi o životinji poput mačke cibetke ili afričkog tufnastog mesoždera, kao što možete vidjeti u priloženim video snimcima, a ne o nekom demonskom biću – jedina misterija u svemu tome je bila ta ćelavost.

Isti ljudi su objasnili da je ta životinja bolesna i da je zato izgubila dlaku, a to se navodno da vidjeti i na njenoj koži u prvobitnom video snimku. Bilo kako bilo, potraga za ovim stvorenjem je otpočela u Indiji i pitanje je vremena kada će ga uspjeti pronaći. Šta vi mislite o ovome?