BIVŠA DEVOJKA ĐORĐA ĐOKOVIĆA JE KAO BOGINJA: Nije htela brak s njim posle 6 godina veze, a sad je izjavom sve iznenadila

0

Svjetski najpoznatiji teniski as Novak Đoković ima i dva brata koji nisu medijske ličnosti. Uprkos tome što nisu u javnosti, to medije ne spriječava da se bave i njihovim životima. Prije nekoliko dana najmlađi od njih trojice Đorđe Đoković je imao vjenčanje sa svojom dugogodišnjom partnericom Saškom Veselinov.

Ovom događaju prisustvovali su samo najbliži i svi su zaista uživali ovim povodom. Saška Veselinov je dugo godina bila voditeljica mnogih programa na malim ekranima, ali je sada krenula da se bavi sa modnim dizajnom. Ali, malo ko zna da je Đorđe prije Saške imao ljubav koja nije baš najbolje završila.. Prije Saške Veselinov, Đorđe Đoković je bio šest godina u vezi sa Tijanom Ralić. Svi su prognozirali da će njih dvoje, upravo zbog duge veze, biti i do kraja svojih života, ali to se nije desilo.

Njih dvoje su se morali rastati jer je izmedu njih, na njihovu ljubav, stala daljina. Tijana Ralić je tada studirala u Italiji u Milanu, a Đorđe je imao stalni posao u Beogradu i nije mogao da ga napusti. Njih dvoje du svoju vezu prekiuli prije skoro 3 godine, a po svemu sudeći, zaista su se mnogo voljeli. Na njihovim zajedničkim fotografijama može se vidjeti koliko su bili zaljubljeni, a jednom prilikom je i Tijana pričala o tome. Ona je a svom instagramu sa svojim pratiteljima podijelila neke detalje iz njihove veze.

Pratitelji su postavljali pitanja da li je istina da je on želio da se vjenčaju, a Tijana je priznala da je on želio, a ona nije, ali da to nije razlog zbog kojeg su okončali svoju vezu. Otkrila je da joj je nakon prekida bilo preteško i da se nadala da će se nešto promijeniti, ali ipak nije. Kako je rekla, prerasla je i tu osobu i taj odnos pa da su ostali još u vezi bilo bi im mnogo teško. Povodom vjenčanja Đorđa Đokovića, Tijana Ralić se nije olašavala.