BIO JE NAJZGODINIJI GLUMAC, a sada je šokirao sa svojom POJAVOM: Ružan je i siromašan, MA NIKAD GA NE BISTE PREPOZNALI! (FOTO)

0

U današnjem članku fokusiramo se na stare glumce koji su početkom ovog veka palili i žarili na sceni. Neki od njih bili su tako dobri da su imali astronomsku popularnost i pare u vreme kada nije bilop ni interneta.

Danas ih nigde nema, neki su odustali od svoje karijere, neki su se posvetili drugim poslovima, a neki jednostavno penzionisali ili nisu bili toliko ni popularni pa da ih se ljudi imaju po čemu sećati. Tako se u današnjem članku prisećamo jednog vrlo dobrog i zgodnog glumca koga se svi sećaju, koji je bio jedna latinoamerička zvezda sapunica, Vilijuam Levi. On je svojom figurom zaveo žene širom sveta svojom dobrom i izvajanom figurom, ali i lepotom.

Tako ga je publika u Srbiji ali i na celome Balkanu pamti kao Huan Migela iz serije Pali Anđeo. Ova serija postigla je veliki uspeh, a reprizirala se godinama posle, pa je tako zadnja repriza bila 2010 godine, kada su zvanično je prestali prikazivati na televizijskim programima. On je postao jedan od najboljih i najtraženijih muškaraca svih vremena, a za njega su se otimali svi.

Nakon serije pojavio se i u spotu dženifer Lopez što mu nije doneo veliku popularnost, a smatrao je da će jednoga dana završiti u Holivudu. Odbijao je manje uloge, a nakon toga nisu ga više nigde ni zvali, zbog ne plaćanja poreza zaplenjeni su mu kuća i dva luksuzna automobila.

Preporučujemo