BIO JE MILJENIK ŽENA U SRBIJI, A ONDA JE ŠOKIRAO JAVNOST: Pokušao da se UBIJE, prešao u ISLAM, pa se PREDOMISLIO!

0

Na estradnoj sceni u regiji se tokom godina pojavio veliki broj pjevača i pjevačica koji su pokušavali da naprave karijeru ali su iako su imali jedan ili dva hita brzo pali u zaborav. Jedanod njih je i Bojan Tomović koji se prvi put na sceni pojavio prije 17 godina i samo je nizao hitove i ubrzo je postao miljenik publike posebno njenog ženskog dijela.

Međutim on je bio i prilično kontroverzna ličnost i iako su mu predviđali blistavu karijeru on je nestao iz javnosti. Poslije se saznalo da je zbog depresije u koju je upao pokušao i samoubistvo te da je promijenio vjeru i prešao na islam. Izabrao je da se zove Ammar Moštrokol i rekao je da je u islamu pronašao mir i spas a ovo je ime izabrao jer ono na arapskom jeziku znači život i da se nada da će usprkos svojoj bolesti počti novi život.

Međutim i ovo nije trajalo dugo pa se on oglasio na društvenim mrežama i objavio da napušta islam uz izvinjenje svoj islamskoj braći jer nije u stanju da ispoštuje sve što ova vjera zahtijeva i da on nije dovoljno dobar da bi bio musliman.

Na kraju je dodao da se vraća u svoj začarani krug tame i depresije a ovu objavu je potpisao kao Agnostik Bojan. Nakon ovog šoka dolazi još jedan kada je Bojan obavijestio javnost da pati od bipolarnog poremećaja i tada je rekao da je svojoj majci nebrojeno puta prebacio što ga nije abortirala jer bi i njima bilo lakše da njega nema.

Preporučujemo