BIO JE MILJENIK DEVOJČICA I GRANDA, A SAD JE SELJAK – NA SEBE NE LIČI VIŠE, LUKOM I PARADAJZOM SE BAVI – NEĆETE VEROVATI KAKO DANAS IZGLEDA (FOTO)

0

Zvezde Granda su jedno od najpoznatijih muzičkih takmičenja u regionu. Traju skoro 2 decenije, a iz sezone u sezonu, pordukcija uvodi neke novitete. Mnogi pjevači i pjevačice su bili dio ovog takmičenja. Prethodnih šest godina, glavnu šestorku čine Jelena Karleuša, Marija Šerifović, Ana Bekuta, Viki Miljković, Dragan Stojković Bosanac, Đorđe David, Saša Popović i Snežana Đurišić kao glavni članovi žirija.

Ove godine je na mjesto Jelene Karleuše sjela Ceca Ražnatović. Mnogi takmičari su ostavili jedan veliki trag, dok drugi nisu. Jednostavno neko nije imao sreće, a neki su svojom voljom odustali. Među najpoznatijim pjevačima i pjevačicama, koji su proizašli iz ovog takmičenja su: Darko Lazić, Andreana Čekić, Tanja Savić, Milica Todorović, Milica Pavlović i mnogi drugi.

Nekada na početku takmičenja, ženama je za oko zapao Milan Mitrović koji je imao veliki talenat. On i Ana Sević su bili najbolji voditeljski par u takmičenju. Međutim, krenuli su drugim putevima. Milan se oženio, ima dijete i odlučio je da se povuče iz javnosti. Počeo je voditi porodični život, bavi se poljoprivredom.

Preporučujemo