BIO JE IKONA JUGOSLAVIJE, a danas je izobličeni starac: DOŽIVIO OGROMNU TRAUMU, više ne liči na sebe, tuga velika! (FOTO)

0

On je svakako i danas jedan od velikana jugoslovenske glumačke scene, koji pripada onoj starijoj gardi glumaca koji su uvijek davali sve o d sebe i ulagali maksimum u svaki projekte na kome su radili. U vrijeme Jugoslavije je i napravljeno dosta filmova i serija koji se danas nazivaju kultnima i legendarnim, a među njima su svakako i  “Velo Misto”, “Malo Misto”, “Maratonci trče posljednji krug”, “Tesna koža”, “Žikina dinastija”, “Bolji život”, “Srećni ljudi” i brojni drugi filmovi i serije, a u nekim od ovih naslova pojavljivao se upravo i Aljoša Vučković.

Aljoše je u svoje vrijeme važio za velikog ljubimca žena i bio je poznat po svojoj šarmantnosti i markantnosti. On je u decembru prošle godine napunio 74 godine a kako je sam priznao skoro dvije godine da se i ne bavi glumom. I mada je dugo šutio o svome stanju, sada više ne želi, pošto je primjetno kod njega da mu zdravstveno stanje i nije najbolje i da se u neku ruku i pogoršalo i da sve manje liči na sebe. Mnogi su bili neprijatno iznenađeni kada su vidjeli neke njegove novije fotografije iz javnosti, jer se vidi da je vidno smršao, i sve to zbog bolesti sa kojom se nosi već nekoliko godina. I sam je kazao kako više ne može da radi, jer ga bolest usporava i ne osjeća se dobro.

Ipak, nije želio da otkriva o kakvoj se bolesti radi, već je samo od novinara zatražio da mu daju njegov mir za kojeg smatra da ga je za sve ove godine zaslužio. Aljoša inače živi u Beogradu sa svojom suprugom Editom sa kojom ima i dvije kćerke, Saru i Leanu

 

 

Preporučujemo