“Bilo me je STRAH od njega”: Oglasile se kolege nakon samoubistva Lazarova, jedna stvar i dalje MISTERIJA!

0

 Bojan Lazarove je bio poznati srpski glumac koji se godinama borio sa depresijom i koji je prije par dana izvršio samoubistvo skokom sa mosta na Adi. O njegovoj smrti je javnost najprije saznala iz objave njegove kolegice i prijateljice Jelene Đokić a Lazarov je na mjestu odakle je skočio u smert ostavio i oproštajno pismo koje su našli slučajni prolaznici na šoferšajbni njegovog auta.

Kako prenose srpski mediji on je i prije dvije godine pokušao da izvrši samoubistvo ali su ga tada ljekari uspjeli spasiti. Sada međutim nije bilo nikoga ko je mogao da ga spriječi u njegovoj nakani a kako se saznaje oko pet sati ujutro su prolaznici primjetili kao na mostu stoji parkiran auto na kojem su bila upaljena sva četiri žmigavca.

Oni su se zaustavli da vide da li je nekome potrebna pomoć i našli su oproštajno pismo i odmah obavijestili policiju koja je pronašla u blizini njegovo beživotno tijelo. Pismo koje je pronađeno je predmet istrage a kada bude sve završeno nije poznato kome će ono biti uručeno. Svoju tugu i bol na društvenim mrežama su podijelile i mnoge druge Goranove kolege kao što je Sloboda Mičalović ali i mnogi drugi.

Niko od njih nije ni slutio da se Goran već godinama bori sa teškom depresijom a Miloš Đuranović Goranov mlađi kolega je rekao kako će ga uvijek pamtiti kao nasmijanog i duhovitog i ništa na njemu nije ukazivalo da se bori sa depresijom. Miloš Anđelković je ispričao kako se u početku jako bojao Bokija odnosno saradnje sa njim jer je on uvijek mogao da ga poremeti na sceni i dovede do toga da se bukvalno presavija od smijeha i na ot nikada nije postao imun.

 

Preporučujemo