BILI SU U SREĆNOM BRAKU 25 GODINA, A ONDA JE SAZNALA ŠOKANTNU ISTINU: Svet joj se srušio u trenu!

0

Na društvenim mrežama je jedna od omiljenih formi izražavanja ispovijest u kojima korisnici mogu potpuno anonimno da iznesu neki događaj iz svog života i da potraže mišljenje i savjete nepoznatih ljudi. Priča koju je podijelila jedna žena je naišla na veliki broj komentara i pokazalo se da i mnogo drugih pripadnica ljepšeg pola imaju isti problem.

Ona je navela kako ima 54 godine  a njen suprug je stariji godinu dana i prolazi kroz pravu krizu srednjih ogdina koja izgleda, iz do sada nepoznatih razloga pogađa samo muškarce. Ona je navela da je sve počelo pet godina ranije i da su do tada bili prilično sretni te da su imali dobar brak.

Međutim primjetila je da je on počeo puno više da vodi računa o svom izgledu a krenuo je i u teretanu i nabavio potpuno novu skupocjenu i markiranu odjeću. Kada je kupio i skupi sportski auto ona je predosjetila aferu a on se počeo ponašati  tajanstveno. U njegovom mobitelu je našla fotke mnogo mlađe žene a kada se suočila sa njim prvo je sve negirao i uvjeravao je da se radi o prijateljici sa posla a nakon toga je nejn broj sakrio pod drugim imenom i njoj je bilo jasno da ima ljubavnicu.

Ono što je najviše pogodilo je to što je pokušao nju da okrivi zato što je vara jer pati pored nje godinama i ne pokazuje zanimanje za njega. Ona je odlučila da se razvede i preselila se iz njihovog zajedničkog stana u jednu garsonjeru ali se i dalje osjeća jako tužno i ponižena je i izdana.