BILI SU TADA NAJVEĆE ČUDO- 1997. godine, ova žena je rodila sedmorke: Evo kako oni danas izgledaju i čime se bave! (FOTO, VIDEO)

0

Ova žena je pravi dokaz da su čuda itekako moguća. Bobi i Keni Mekgor su očajnički željeli djecu, ali su se godinama borili sa nepolodnošću. Nakon štu nekim čudom dobili svoju djevojčicu, ovaj par se podvrgnuo tretmanu vještačke oplodnje, ubacili su sedam embriona, i svih sedam se primilo. Nakon toga doktor im je predložio da se nekoliko embriona uništi da bi se ostali normalno razvijali, ali ovaj par taj prijedlog nije želio da prihvati

 

Bila je to sada već davna 1997. godina kada je Keni rodila sedmoro djece. Za mnoge je to tada bilo zaista veliko čudo. To su tada bila prve živo rođene sedmorke, a radilo se o tri djevojčice i četiri dječaka. Bebe su na rođenju bile teške u prosjeku oko 1,5 kilograma, am li dvije bebe su rođene sa dijagnozom cerebralne paralize, ali su  kasnije, nakon operacije uspjele prohodati. Mediji širom svijeta su pisali o ovom čudu, ali nakon početnog oduševljenja ovaj par je imao problem kako da sve što treba obezbjedi za svoju djecu. Međutim, dobri ljudi su se organizovali, pa su ovoj porodici obezbjedili sve od pelena, pa do kombija, opreme za bebe, kao i ogromne kuće u koju su mogli da se svi usele.

I sada, nakon 23 godine možemo da vidimo kako su te sedmorke odrasle i šta su napravile sa svojim životima, a njihova majka ih je prestavila na ovaj način:

” Dakle, Natali je bila najbolja učenicau svojoj školi i postala je učiteljica, Brendon je postao vojno lice, Kelsi se bavi pjevanjem, dok Keni studira građevinarstvo, Aleksis je rođena sa cerebralnom paralizom i želi da postane učiteljica, Nejtan koji je isto rođen sa cerebralnom paralizom a studira računarstvo i inženjering, na kraju Džoel isto studira računarstvo…

Preporučujemo