BILI SU NAJLEPŠI PAR IKADA VIĐEN: Doris je nosila venčanicu iz BAJKE, a posle je ON doživeo INFARKT i sve je stalo!

0

U bivšoj Jugoslaviji je Doris Dragović bila jedna od popularnijih pjevačica koja je plijenila ne samo svojim glasom nego i izgledom i smatrana je jednom od najvećih dama na muzičkoj sceni. Kada je njen privatni život u pitanju povezivali su je sa mnogim muškarcima pa čak i sa Željkom Ražnatovićem Arkanom sa kojim je navodno bila u vezi prije izbijanja sukoba na našem području početkom devedesetih godina.

Međutim ono što se sigurno zna je da je ljubav svog života Marija Budimira upoznala 1989. godine na jednoj plaži i to je bila ljubav na prvi pogled. Doris je poslije pričala kako se ne sjeća ničega jer je od njegovog pogleda pala u nesvijest. Vjenčali su se u Splitu a njihova svadba je po mnogima bila događaj godine.

Sljedeće godine se rodio njihov sin Borna a Doris se skoro u potpunosti povukla iz javnog života ali nije se nikada prestala baviti muzikom. Bila je najavila svoj povratak na estradu krajem 2018. godine kada je trebala da nastupa za Novu godinu ali su tada za nju i njenu pordicu počeli teški dani. Naime njen suprug se nakon jednog lokalnog turnira u fudbalu samo srušio u restoranu i hitno je prevezen u bolnicu.

Mario koji je bio poznati vaterpolista i kapiten ekipe Jadran je poslije ispričao kako je bila prava sreća da mu je pozlilo u restoranu jer da je bio sam na ulici vjerovatno bi bio mrtav. Nakon što je ustanovljeno da je imao infarkt operisan je i ugrađena su mu dva stenta i uspješno se oporavio a u tome velike zasluge ima i njegova supruga Doris.

Preporučujemo