“BILA SAM KAO TENK”, IVANA JE IMALA 95 kg, PA SMRŠALA 35 KILA: A evo šta jede SVAKI DAN, ima jedan trik savet…

0

U nastavku ovog vikend članka malo ćemo govoriti o problemima sa kojim se svakodnevno suočava današnje društvo. Svakako da je užurban način života, sa sobom doneo neke negativne stvari, a jedna od njih je svakako nezdrava i brza ishrana, koja osim viška kilograma donosi i jako veliki broj bolesti, koje nisu nikako dobre po jednu osobu. 

Svakako da su kardiovaskularne i druge bolesti itekako bolesne po jednu osobu, a sve se naravno dobija sa masnom i prženom hranom, koja je ruku na srce i više nego ukusna, ali opet sa druge strane je itekako poželjna za preskočiti. Baš iz tog razloga mnoge osobe se odlučuju na razne vrste dijeta koje pronađu na internetu, ali je 90% njih netačno i nezdravo po jednu osobu. 

Mi vam danas donosimo iskustvo iz prve ruke, kako jednostavno i lako možete da smršate, a da ne ugrozite sopstveno zdravlje. Ivana Sašić je nekadašnja učesnica Zadruge, a ona ima jako dobar recept, kako da skinete suvišne kilograme. Ona je naime imala 95 kilograma, i uspela je da skine čak 35 kilograma, i to na ovaj način, o kojem nikada niste razmišljali. Čim se porodila shvatila je da je predebela, malac je imao 2 kilograma a ona tako debela, to su svakako njene reči. 

Onda je odlučila nešto da poduzme, jer je krizirala,i jela je šta je stigla. Verovali ili ne, probala je sve i svašta i ništa nije uspevalo, da bi onda upoznala jednog nutricionistu. Za doručak jede samo jednu jabuku, a onda za ručak supicu od povrća, grilovano povrće sa piletinom, a za večeru ne jede ništa.

Preporučujemo